Wêz Warber en Fluch

Na een jaar Wêz Warber en Fluch is het wel eens goed om terug te kijken. Wie zijn wij eigenlijk als vereniging?

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat wij de volgende vereniging zijn:

Wij zijn Wêz Warber en Fluch, wij zijn #samenOpWegNaarIetsMoois, iets moois betekent bij ons dat we het volgende uitstralen: Ambitie, Sportief, Saamhorig, Actief en Divers.

Van korfballen voor het plezier tot strijden voor het kampioenschap, van genieten van de derde helft tot het organiseren van een rommelmarkt, van het fluiten van een jeugdwedstrijd tot het begeleiden van de jaarlijkse pubquiz. Dit alles is aanwezig bij onze vereniging.

Naast korfballen kun je bij ons leren leiding geven, organiseren, samenwerken. Maar ook leer je nieuwe mensen kennen, omgaan met teleurstellingen maar ook het vieren van successen.

In de toekomst zullen we samen er voor gaan om al deze zaken te behouden en eventueel verder uit te breiden. #SamenOpWegNaarIetsMoois, opweg naar de toekomst.

Nieuwsgierig geworden en zou je best wel eens een keer mee willen trainen, een bestuursfunctie willen bekleden of iets anders voor onze vereniging willen betekenen? Neem dan contact op via de website zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.