Welkom bij de club!

content image

Ben jij geïnteresseerd in het spelen van korfbal?

Dan willen wij jou van harte uitnodigen om een aantal (3) keer vrijblijvend mee te trainen, als je het daarna nog steeds leuk vindt kun je bij de trainer (of hieronder) een aanmeldings formulier invullen.

Voor de trainingstijden verwijzen wij naar de pagina: trainingstijden Kom met je sportkleren (broek/shirt/ schoenen met noppen, of zaalschoenen in de zaal) naar ons veld en geef  voor de training bij de trainer aan dat je graag mee wil trainen om te kijken of het leuk is.

Korfbal wordt gespeeld vanaf 6 jaar. Je begint dan in de F-jes, vanaf 8 jaar ga je naar E's en zo gaat dat door tot de A's (18 jaar). Vanaf je 19e ga je door naar de senioren. Korfbal wordt gespeeld op het veld en in de zaal (van november tot maart)

Naast trainen spelen we ook wedstrijden. Dit doen we al vanaf de F-jes. Jeugd wedstrijden worden gespeeld op de zaterdagochtend. De senioren spelen op zondag.

Tot nu toe hebben we het alleen nog maar over korfbal gehad, maar naast het korfbal doen we ook nog andere leuke activiteiten gedurende het jaar. Klik hier om te kijken wat voor leuke activiteiten dat zijn.

Heb je nog vragen dan kun je altijd bij de trainers terecht of bij iemand van het bestuur. Mailen kan natuurlijk ook altijd. 

Graag tot ziens tot op het korfbalveld! 

Wil je je aanmelden voor een oefen les of meer informatie? Mail ons!

Aanmelden

Contributie
 

KlasseContributie per jaar
Senioren€210,-
Junioren (A team)€165,-
Aspiranten (B- en C team€155,-
Pupillen (D-, E-, F team)€125,-
Kangoeroes€60,-
Niet spelend lid€50,-
Donateurs€17,50
Leden die wel trainen, maar geen wedstrijden spelen€100,-

 

Tenue: Er wordt gespeeld in een wit shirt gecombineerd met rood en zwart, zwarte broek/rok.
Afmelden: voor 1 april dient het lidmaatschap voor het volgende seizoen opgezegd te worden.
Opzegging van het lidmaatschap gaat via:
info@wezwarberenfluch.nl