Sponsor je vereniging - #STAYFIT Sportshirt

Dit bericht is een herhaling

Onderstaande actie loopt nog steeds... !!

In deze tijd waar onze vereniging de inkomsten moet missen van de potgrond verkoop, rommelmarkt  en bloemenactie heeft Muta onderstaande actie opgezet om de verenigingen te ondersteunen. 
Jij een mooi shirt, WW&F een mooie financiële ondersteuning. 

Lees hieronder hoe jij zo'n mooi shirt kan bestellen.

In samenwerking met het KNKV en Erima hebben wij sportshirts ontwikkeld waarmee leden en fans hun vereniging financieel kunnen steunen. Als de leden/fans het speciaal ontwikkelde sportshirt - inclusief verenigingslogo naar keuze - bestellen, doneren ze per shirt vijf euro aan de vereniging naar keuze. De #stayfit-shirts, die €17,95 euro kosten (exclusief verzendkosten), kunnen besteld worden via onze webshop Korfbaltotaal via de volgende link:  https://www.korfbaltotaal.nl/products/knkv

'Het is mooi om te zien dat onze partners Erima en Korfbaltotaal zich het lot van onze verenigingen aantrekken en zich belangeloos inzetten voor deze actie door tegen kostprijs hun producten en diensten in te zetten. Op deze manier hopen we met elkaar de verenigingen financieel een steuntje in de rug te geven'', aldus Bibi Terlouw van het KNKV (Marketing KNKV, https://www.korfbal.nl/nieuws/steun-jouw-vereniging-met-een-shirt). 

 

Mede mogelijk gemaakt door onze sponsor 

Muta Sport Nederland B.V.

Poolsterweg 5 , LEEUWARDEN, 

www.mutasport.nl