Korfbal...?? Dat moet je gewoon eens proberen...!!!

De vakantie is weer voorbij... het werkritme is weer op gepakt, de scholen zijn weer begonnen... Het relaxte vakantie gevoel is slechts nog een herinnering, de sleur komt er weer langzaam in...
EN DAAROM bieden wij jullie de kans om toch elke week nog 1 of 2 keer maximaal te kunnen genieten dmv een heerlijke korfbaltraining. Leuk samen met anderen een uurtje trainen. Hierbij werk je aan de conditie, de balcontrole, het samenwerken en natuurlijk aan de sociale contacten met je buurtgenoten, voor de jeugd een prima manier om contact te krijgen met leeftijdgenootjes die ook graag actief bezig zijn.
Voor de jongste jeugd  (6 tot 8 jaar) is er op dinsdag de mogelijkheid om van 18:00 tot 19:00 te trainen. Voor de oudere jeugd (vanaf 20 jaar) wordt er getraind op de dinsdagavond vanaf 20:00.
Voor alle leeftijden hier tussen in kun je het best even een mail sturen naar info@wezwarberenfluch.nl , we kunnen dan samen kijken welk team het best past bij jou. Ook voor andere vragen kunt u hier terecht natuurlijk.
De trainingen voor de jongste jeugd vinden plaats in Goutum op het sportveld aan de Buorren.