Trainingspak huren of kopen

Hallo Korfbal lid,

Hoe leuk is dat!
Je zit op korfbal en je gaat trainen en speelt wedstrijden. Nu kun jij een mooi trainingspak van Wêz Warber en Fluch dragen. Het trainingspak kun je huren of kopen, wat jij maar wilt.

- Hoe werkt het met huren van een trainingspak?
Het voordeel van huren is: als het pak te klein is, dan kan je het pak ruilen tegen een andere maat.

Voor huur geldt het volgende:
We vragen jaarlijks een bijdrage van € 10,- en een eenmalige borg van € 20,-.
Dus het eerste jaar kost het € 30,- en de jaren daarna € 10,-.
De borg krijg je terug wanneer je stopt met korfbal, wel moet het pak er dan nog netjes uitzien bij het inleveren bij de trainingspakkenbeheerder. Als alles netjes eruitziet wordt de borg op je rekening teruggestort. Het ruilen van kleding is kosteloos bij huren.

- Hoe werkt het met kopen van een trainingspak?

Bij het kopen van het trainingspak betaal je eenmalig bedrag van € 40,-. Het trainingspak is na het betalen dan helemaal van jezelf. In dit geval kan het trainingspak niet meer geruild worden voor een andere maat.


Wat je ook wilt kopen of huren, mail dan naar trainingspakken@wezwarberenfluch.nl.

In de aanvraag naar een trainingspak via de mail geef je naam, achternaam, kledingmaat en je geeft aan of je gaat kopen of huren. Dan kunnen we daarna een afspraak in plannen om het pak te passen en op te halen.

Zodra het trainingspak is opgehaald wordt er een mail verstuurd naar de penningmeester en naar jezelf om alles financieel in orde te maken.

Mocht de kleding niet meer passen of ben je iets kwijt geraakt, neem dan contact op met trainingspakken@wezwarberenfluch.nl.

Tot ziens,

Groetjes Jacoba,
Trainingspakkenbeheer Wêz Warber en Fluch.
trainingspakken@wezwarberenfluch.nl