WW&F Clubdag 2018

Afgelopen zaterdag is de opening van het korfbalseizoen groots aangepakt op het sportveld in Goutum. Na de opening van de nieuwe kleedkamer door Bert en Jorrit kwamen de E's en D's onder groot applaus en opzwepende muziek vanuit de nieuwe kleedkamers de nieuwe look van WW&F tonen.

Dit seizoen In het veld in nieuwe shirts, een witte en een zwarte variant zodat de jeugd geen hesjes meer hoeft te dragen dit seizoen. 

Maar ook buiten het veld willen we WW&F een herkenbaar beeld geven. De nieuwe trainings pakken moeten hier aan meehelpen. Inmiddels zijn er 40 pakken al besteld en deze zullen zo spoedig mogelijk uitgedeeld worden. Voor slechts €10,- per jaar (+ eenmalig borg) kunt u een pak bestellen via een mail.

ook de A2 presenteerde zaterdag hun nieuwe sirts. Zij worden de komende 3 jaar gesponsord door MEERTIMMERWERK uit Hempens.

Tijdens deze dag werden ook de vrijwilligers van de bardiensten bij het kaatsen door Petra bedankt met een presentje voor hun inzet en kreeg WW&F uit handen van Baukje een prachtig cadeau aangeboden namens skoft en skiep voor onze deelname aan hun voorstelling in juni.

Nadat de aanwezigen ook nog even hun korfbal talenten hebben laten zien met een aantal oefeningen ging het officiële gedeelte via de BBQ over in een prachtige feestavond met muziek van Johnny Kay.

Alle aanwezigen willen we via deze weg nogmaals bedanken voor hun komst en ook grote complimenten voor de activiteiten commissie voor de fantastische BBQ en feest avond..

En nu....  OP NAAR EEN MOOI SEIZOEN 

Bestuur Wêz Warber en Fluch

 

#SamenOpwegNaarIetsMoois