Verslag van de C's

Zaterdag 24 november hadden wij, wez warber en fluch/kvlonze eerste wedstrijd van de zaal competitie. We moesten tegen de C1 van Joure in de Camminghahal Leeuwarden. De eerste helft stonden Milou, Danya , Daphne, Mila, Jildou, Esther, Jelte en Roan in het veld. Toen de wedstijd was begonnen hadden we al snel een doelpunt tegen. We hadden best veel kansen maar het lukte niet om te scoren. De stand werd daardoor 0-4. Gelukkig scoorde Jildou vlak voor de rust nog een punt met een doorloopbal.

Na de rust wisselden Roan en Danya met Tycho en Sterre. We begonnen goed en Tycho scoorde gelijk een punt en toen was de stand 2-4. We kregen daarna nog een doelpunt tegen maar daarna hadden Esther en Tycho ook allebei gescoord en toen was de stand 4-5. Daarna hadden wij niet meer gescoord en kregen we nog 2 doelpunten tegen. We hadden wel verloren met 4-7 maar het was wel een hele leuke wedstrijd.