Trainer / jeugd coordinator gezocht voor komend seizoen

Wij - van korfbal vereniging Wêz Warber en Fluch uit Goutum/Hempens aan de zuidkant van Leeuwarden - zijn op zoek naar trainer om ons A team op een leuke, enthousiaste en stimulerende wijze beter te maken in hun sport. Ben jij een beginnende trainer en zoek je een leuke uitdaging met een jeugdteam? Of ben jij die ervaren trainer die naast het trainen al zijn kennis ook wel eens in wil zetten om de jeugdafdeling van onze vereniging op de kaart te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ook voor onze senioren (2 breedte korfbal teams) zijn we opzoek naar een nieuwe trainer. Vind jij het leuk om 1x per week op een enthousiaste en motiverende manier onze leden met de korfbalsport in aanraking te brengen, neem dan contact met ons op.

Sinds 1 juli 2016 zijn de twee verenigingen Wêz Warber uit Goutum en Wêz Fluch uit Hempens onder de nieuwe naam Wêz Warber en Fluch begonnen aan een nieuw avontuur. Ruim anderhalf jaar verder zijn de organisatorische kruitdampen opgetrokken en willen we nu op het sportieve vlak de volgende stappen gaan zetten.

Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste trainers die onze jeugd naar een hoger niveau kunnen brengen en dit alles het liefst onder leiding van een verenigingscoördinator die samen met de trainers een plan maakt voor de komende jaren.

 Het komende seizoen hebben we diverse jeugd teams in competitie verband spelen. Het doel voor onze trainers is om al deze enthousiaste spelers en speelsters zich individueel te laten ontwikkelen en daardoor de teamprestaties ook te verhogen.

Ben jij iemand die een rol kan en wil spelen in het verhogen van het korfbalniveau en korfbalplezier aan de zuidkant van Leeuwarden? Neem dan contact met ons op via info@wezwarberenfluch.nl  of bel met Marko Keidel (058-2162947).