Overzicht WW&F teams

Zo halverwege de competitie is het goed om eens te kijken hoe onze teams erbij staan op het moment.

de senioren (zowel zondag als midweek) doen boven in mee.
Het eerste verloor afgelopen zondag hun eerste wedstrijd van nr 2 Lintjo en zullen zondag weer aan de bak moeten om nr 3 Rodenburg achter zich te houden. Maar al met al speelt dit team een fantastisch zaalseizoen tot nu toe. 
dit zelfde geld voor het midweek team, na een gelijkspel in de eerste wedstrijd werd de rest winnend afgesloten waardoor ze op een gedeelde 1e plaats staan. Komende de donderdag is LDODK de tegenstander. 
 

Bij de junioren staat het A1 team op een 4e plaats na een aantal gelijk opgaaande wedstrijden. Er zijn nog voldoende mogelijkheden en kansen om wat te stijgen op de ranglijst voor dit door MEER-TIMMERWERK uit Hempens gesponsorde team. 
De A2 bivakkeert net onder de top 2 maar is nog niet verslagen voor het kampioenschap. De laatste 4 wedstrijden werden gewonnen en met een gemiddelde vanruim 17 doelpunten per wedstrijd raken ze aardig op stoom.  De eerste volgende wedstrijd is tegen nr1 WK en is dus een belangrijke.

Het mix team van de C1 staat onderaan in hun poule maar de uitslagen geven aan dat daar ook zomaar verandering in kan komen. 2x nipt verloren, dit verlies omzetten in winst en de laatste plek wordt verlaten. 


De D1 staat op een 2e plek. In een uitermate spannende wedstrijd werd achtervolger DTL verslagen. Helaas hebben ze al 2x gespeeld (en verloren) van de nummer 1, waardoor een 2e plek het hoogst haalbare lijkt. Maar voor dit team is dat een mooi streven.

De D2 heeft 4 wedstrijden gespeeld en daarvan een aantal nipt verloren maar het nieuwe jaar werd begonnen met een prima gelijkspel tegen WK. Dus wie weet wordt 2020 het seizoen van de punten. 
 

als laatste de E's. Het team dat voor het eerst aan de competitie deelneemt bezet een prachtige 3e plek net achter de top 2. Een fantastische prestatie voor dit team en hun trainers!! Komend weekend spelen de nr1 en 2 tegen elkaar dus wie weet hoe de ranglijst er volgende week uitziet. 
 

wilt u op de hoogte blijven van de standen bekijk deze dan op onze website via

https://www.wezwarberenfluch.nl/teampagina